עוגת אוראו אפויה מ-3 רכיבים

שתפו
82 צפיות
מתכון לעוגת אוראו אפויה 3 רכיבים
מנות: 1מנה קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 32 דקות זמן כולל: 42 דקות

אם אתם רוצים להכין קינוח מהיר לרשותכם מתכון לעוגת אוראו אפויה מ-3 רכיבים בלבד + אופציה נוספת לשוקולד מילקה מומס מלמעלה (לא חובה) – קינוח מהיר טעים ושווה שכל טבח מתחיל יכול להכין בקלי קלות! עוגיות אוראו, חלב, אבקת אפייה וקצת סבלנות בתנור זה כל מה שאתם צריכים! רוצים למצוא עוד מתכונים קלים ומהירים? לרשותכם רשימת מתכונים מ-5 רכיבים ומטה! אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש! אם אתם אוהבים נוטלה יש לי באתר גם מתכון לעוגת נוטלה אפויה מ-2 רכיבים בלבד! בנתיים צפו במתכון הוידאו איך להכין את עוגת האוראו הזו:

מרכיבים

0/4 רכיבים
כמות סועדים

הוראות

0/4 שלבים
  • מחממים תנור ל-165 מעלות
  • גורסים 24 עוגיות אוראו למרקם פירורי ומוסיפו 1 כוס חלב 250 מ"ל, מערבבים היטב ומוסיפים 2 כפיות גדושות של אבקת אפייה, מערבבים הכל היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
  • מעבירים לתבנית קוטר 18 שמרופדת בנייר אפייה (משמנים עם תרסיס שמן זית / עם חמאה) את כל התערובת, ומכניסים לאמצע התנור לתנור שחומם מראש ל-165 מעלות לכ-32-35 דקות.
  • אח"כ מוציאים ומצננים - העוגה מוכנה! אופציונלי למי שרוצה: תעבירו 4 כפות של ממרח שוקולד מילקה חום / לבן לקערה ותמיסו כ-30 שניות במיקרוגל, שפכו את הכל על העוגה ותכניסו אח"כ למקרר לכ-30 דקות, תוציאו אח"כ ותחתכו. בתיאבון

הערות

  • ניתן להשתמש לחלק העליון בכל שוקולד שתרצו גם נוטלה וגם השחר
  • לא חובה למרוח שוקולד בחלקה העליון של העוגה
  • ניתן לשמור את העוגה במקרר מספר ימים (רצוי לכסות בניילון נצמד) או להקפיא

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה
author-sign

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *