פודיק - Foodik

עוגיות טחינה וסילאן ללא גלוטן

דרגו את המתכון: 
3 אהבו
... צפיות
עוגיות טחינה וסילאן ללא גלוטן
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
10 דקות
זמן כולל
30 דקות

מתכון נפלא לעוגיות טחינה וסילאן ללא גלוטן (קמח טף) ללא טחינה ואפילו טבעוניות! עוגיות טעימות שיכולות עלבוא לכם אחלה עם הקפה / התה בבוקר :) עקבו אחר ההוראות ותהנו ממתכון שיצא לכם מדויק תוך מספר דקות של עבודה, בלי יותר מדיי סיבוכים, אם תרצו יש לנו באתר קטגוריית מתכונים עם טחינה וגם קטגוריה של מתכונים לעוגיות כאלו ואחרות, בנוסף אם תרצו להירשם כמנויים לערוץ היוטיוב שלנו ולקבל עדכונים לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש לחצו כאן, צפו במתכון הוידאו:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
5 / 0 רכיבים
רכיבים
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • חממו תנור ל-180 מעלות.

  • שופכים לקערה את כל המרכיבים (3 כוסות קמח טף - קמח ללא גלוטן, כוס טחינה גולמית שומשום מלא, שקית אבקת אפייה, כוס סילאן, חצי כוס שמן), מערבבים עד לאיחוד מושלם, ערבבו טוב מלמטה ומהצדדים כי סביר להניח שלמטה יתחבא לכם קמח שלא ערבבתם טוב :)

  • קחו כף וקחו מהתערובת - תתחילו לכדרר כדורים ולהניח על תבנית עם נייר אפייה

  • הכניסו לתנור לשלב אחד מעל השלב הכי תחתון לכ-10 דקות, תציצו מדיי פעם ותוכלו לראות שהעוגיות מתחילות לקבל סדקים יפים

  • אחרי 10 דקות תוציאו את העוגיות לרשת צינון - חכו שיתקררו כחצי שעה-שעה ואח"כ תאכלו, בתיאבון.

הערות
  • קמח טף הוא קמח ללא גלוטן

  • ניתן להשתמש בכל סוג של סילאן

  • ניתן להחליף את הסילאן במייפל / דבש

  • ניתן להחליף את הטחינה מהשומשום המלא בטחינה גולמית רגילה

  • אם רוצים פחות מתיקות ניתן להוסיף פחות סילאן ולהוסיף סטיביה / שקית סוכרזית לתערובת ולטעום לפני שמכדררים כדורים

  • לא לשכוח לחמם תנור ל-180 מעלות בתחילת העבודה

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות