פודיק - Foodik

סלט קרעי מוצרלה ותלתלי גזרים

דרגו את המתכון: 
0 אהבו
... צפיות
סלט קרעי מוצרלה ותלתלי גזרים
מנות
2
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
5 דקות
זמן כולל
15 דקות

מנה ראשונה חלבית קרה טעימה - סלט קרעי מוצרלי תלתלי גזרים, בלסמי, פלפל ירוק חריף נבטים יוגורט ושמן זית, לאכול עם לכם טוב ולהתענג על כל ביס, מתאים למי שמחפש להכין ארוחת בוקר קלילה טעימה ומגוונת, מתאים גם כארוחה לאירוח בופה חלבי / לערב חג שבועות או לכל יום בשבוע. אם אתם אוהבים את המתכונים שלי אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון. צפו במתכון וידאו עכשיו:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
8 / 0 רכיבים
רכיבים
3 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • חותכים את הגזר ומקלפים עם קולפן, את חתיכות הגזר הקלופות משרים בחומץ בלסמי מספר דקות

  • בנתיים חותכים פלפל ירוק חריף, מסדרים עם כפית "שליכטות" של יוגורט ועליהן מסדרים קרעי מוצרלה, מסדרים את הפלפל הירוק החריף

  • מצמצמים חומץ בלסמי בסיר קטן ומזליפים מלמעלה, מוסיפים שמן זית, נבטים ואת הגזרים ממקודם (מגלגלים אותם יפה) בצורה יפה, מוסיפים מלח פלפל ושיהיה בתיאבון

הערות
  • מלח פלפל זה עניין של טעם

  • אם לא רוצים חריפות אפשר לוותר על הפלפל הירוק החריף

  • אפשר לקנות רוטב בלסמי מוכן

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות