סלט קרעי מוצרלה ותלתלי גזרים על יוגורט - מנה ראשונה חלבית - פודיק - Foodik

סלט קרעי מוצרלה ותלתלי גזרים

שתפו
דרגו את המתכון
0
124 צפיות
מתכון לסלט קרע מוצרלה יוגורט ותלתלי גזרים
מנות: 2 מנות קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 5 דקות זמן כולל: 15 דקות

מנה ראשונה חלבית קרה טעימה – סלט קרעי מוצרלי תלתלי גזרים, בלסמי, פלפל ירוק חריף נבטים יוגורט ושמן זית, לאכול עם לכם טוב ולהתענג על כל ביס, מתאים למי שמחפש להכין ארוחת בוקר קלילה טעימה ומגוונת, מתאים גם כארוחה לאירוח בופה חלבי / לערב חג שבועות או לכל יום בשבוע. אם אתם אוהבים את המתכונים שלי אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון. צפו במתכון וידאו עכשיו:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/3 שלבים
  • חותכים את הגזר ומקלפים עם קולפן, את חתיכות הגזר הקלופות משרים בחומץ בלסמי מספר דקות
  • בנתיים חותכים פלפל ירוק חריף, מסדרים עם כפית "שליכטות" של יוגורט ועליהן מסדרים קרעי מוצרלה, מסדרים את הפלפל הירוק החריף
  • מצמצמים חומץ בלסמי בסיר קטן ומזליפים מלמעלה, מוסיפים שמן זית, נבטים ואת הגזרים ממקודם (מגלגלים אותם יפה) בצורה יפה, מוסיפים מלח פלפל ושיהיה בתיאבון

הערות


  • מלח פלפל זה עניין של טעם

  • אם לא רוצים חריפות אפשר לוותר על הפלפל הירוק החריף

  • אפשר לקנות רוטב בלסמי מוכן

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות