פודיק - Foodik

סלט קפרזה איטלקי

דרגו את המתכון: 
2 אהבו
... צפיות
סלט קפרזה איטלקי
מנות
2
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
5 דקות
זמן כולל
15 דקות

סלט קפרזה איטלקי מהיר קל טעים ומרשים על השולחן! שימו לב למתכון הבא, הוא מתאים לאלו שמחפשים להכין סלט מעוצב מפנק טעים ומהיר, קחו עגבניות שרי מכמה סוגים, את חלקן תשאירו שלמות ואת חלקן תחצו לחצי, קנו כדורי מוצרלה, צמצמו חומץ בלסמי לכדי רוטב בלסמי, תוסיפו שמן זית מלח פלפל, והריי לכם מנה איטלקית משובחת למנה ראשונה מושלמת על השולחן! מתאימה גם לחג שבועות, מתאימה לארוחת ערב קלה ומהירה או לארוחת בוקר טעימה, שווה לנסות! חפשו פודיק ביוטיוב והירשמו כמנויים לערוץ שלי, בנתיים צפו בסרטון וידאו איך אני מכין את הסלט:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
7 / 0 רכיבים
רכיבים
3 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • חותכים חלק מהעגבניות לחצי וחלק משאירים שלמות, מניחים על הצלחת בצורה מסודרת.

  • לסיר קטן שופכים כחצי כוס חומץ בלסמי ומבשלים על אש בינונית מספר דקות ומורידים מהאש, נותנים לזה להתקרר עד שזה הופך לרוטב ומניחים בצד.

  • על העגבניות שסידרנו בצלחת מניחים 3 כדורי מוצרלה, עליהם בוזקים 3 כפות רוטב בלסמי, מוסיפים מלח פלפל ושמן זית לפי טעם, עלי בזיליקום, מסדרים יפה ומגישים.

הערות
  • אפשר לחתוך את כל העגבניות או להשאיר שלמות

  • כמויות תיבול ובלסמי לפי טעמכם האישי

  • לשדרוג אפשר להוסיף ארטישוק משומר

  • רצוי להגיש עם לחם צנים, בלסמי ושמן זית

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות