סלט סלק קר (אפוי במלח גס) מעוצב למנה ראשונה יפה - חובה להכין! פודיק - Foodik

סלט סלק קר מעוצב למנה ראשונה יפה

שתפו
דרגו את המתכון
0
186 צפיות
מנות: 1 מנות קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 3 שעות זמן כולל: 3 שעות ו10 דקות

איך להכין סלט סלק קר מעוצב יפה למנה ראשונה מנצחת! (אם תרצו למצוא מנות ראשונות נוספות לחצו כאן) סלק שנאפה על מלח גס חתוך לחתיכות גסות על יוגורט יווני, פלפל ירוק חריף, מלח פלפל שמן זית קצת טימין ויש לכם מנה ראשונה מנצחת ויפה על השולחן! למי שרוצה להרשים את האורחים ולהנות ממנה יפה וטעימה זו המנה המתאימה לכם! לכל אוהבי הסלק – תהנו! אם אתם אוהבים סלקים כנסו לקטגוריית מתכוני הסלקים באתר ותהנו ממגוון רחב של מתכוני סלק טעימים! אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש! בנתיים צפו במתכון הוידאו:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/3 שלבים
  • שופכים כוס מלח גס לתבנית קטנה (20X20) ועל המלח מניחים 2 סלקים
  • מכניסים לתנור על הרשת לשלב האמצע על כ-180 מעלות לכ-שעה וחצי ואח"כ מוציאים, נותנים להם להצטנן ואח"כ מקלפים אותם בזהירות.
  • חותכים את הסלקים לחתיכות גסות ומניחים בצד, בנתיים לוקחים גביע אחד של יוגורט יווני ומורחים על צלחת יפה, על היוגורט מניחים את חתיכות הסלקים, מוסיפים פרוסות פלפל ירוק חריף, מלח פלפל שמן זית וקצת ענפי טימין ליופי ויש לכם מנה ראשונה מנצחת! תהנו.

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות