פודיק - Foodik

סלט כרוב סגול במיונז

דרגו את המתכון: 
0 אהבו
... צפיות
סלט כרוב סגול במיונז
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
10 דקות

סלט כרוב סגול במיונז עם טריק יעיל שיהפוך לכם את הסלט לטוב יותר! יש באתר מגוון רחב של מתכונים לסלטים לשבת כמו סלט ביצים או סלט מטבוחה חריפה ועוד סלטים טובים, כל המתכונים נמצאים בערוץ היוטיוב שלי ניתן לראות איך אני מכין כל מתכון ומתכון! כל המתכונים עולים קודם לדף האינסטגרם שלי כך שכדאי לעקוב אחריי אם אתם רוצים להישאר מעודכנים, אשמח אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. בנתיים צפו במתכון הוידאו:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
3 / 0 רכיבים
רכיבים
4 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • חותכים את חלקו התחתון של הכרוב, מניחים וחותכים שוב לפלחים, קוצצים אותו דק לפי איך שאוהבים - ניתן להשתמש גם במעבד מזון

  • השיטה היעילה: מעבירים את הכרוב למסננת שמונחת על כלי שיספוג נוזלים וממליחים אותו - מוסיפים מלח (לא יותר מדיי ולא קצת מדיי) ונותנים לכרוב לעמוד כשעה - הכרוב יגיר נוזלים לכלי שמתחת למסננת

  • לוקחים כמה חתיכות של נייר סופג וסופגים את הכרוב היטב מכל הנוזלים

  • מעבירים את הכרוב לקערה, מוסיפים את המיונז וממליחים לפי טעם, אחרי שמתקבל הטעם הרצוי מעבירים לקופסה ולמקרר ושיהיה בתיאבון

הערות
  • מי שאוהב יכול להוסיף לימון ופלפל שחור גרוס

  • כמויות מלח ומיונז לפי טעמכם האישי אפשר יותר או פחות

  • לא חובה ליישם את השיטה עם המסננת אך רצוי כדי שהכרוב יוציא את הנוזלים שלו

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות