סלט ביצים עם בצל מקורמל - מתכון קל לסלט טעים לשבת | שחר חן | פודיק | Foodik

סלט ביצים עם בצל מקורמל

שתפו
דרגו את המתכון
0
150 צפיות
סלט ביצים עם בצל מקורמל מתכון קל וטעים
מנות: 1 מנות קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 10 דקות זמן כולל: 20 דקות

סלט ביצים עם בצל מקורמל – מתכון לסלט ביצים הכי טעים בעולם שחובה להכין ולהניח על שולחן השבת לצד מגוון הסלטים, עקבו אחר ההוראות ואחר סרטון הוידאו (מתכון של דקה אחת בלבד) ותהנו מאחלה סלט עם "טוויסט" קטן בעלילה שהוא הבצל המקורמל, פשוט פשוט פשוט! אם בא לכם רעיונות לעוד סלטים יש באתר מתכון לסלט מטבוחה מרוקאית אמיתי אסלי אותנטי וישנו גם מתכון לסלט סלק מבושל ומתכון לסלט חצילים פיקנטי עם עגבניות ועוד דברים טובים. אשמח אם תעקבו אחריי באינסטגרם לקבלת המתכונים לפני כולם ושתירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. לעוד מתכוני סלטים לשבת לחצו כאן ותגיעו לקטגוריה המתאימה. בנתיים צפו במתכון הוידאו:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/3 שלבים
  • מחממים 3 כפות שמן זית במחבת, חותכים 1 בצל לבן בגודל בינוני לקוביות ומטגנים על עוצמת אש הכי נמוכה כ-25-30 דקות עד לקירמול הבצל
  • בנתיים בזמן שהבצל מתקרמל מבשלים 6 ביצים לביצים קשות ואח"כ מקלפים את הביצים
  • לאחר שהבצל התקרמל (יש לערבב מדיי פעם כמובן) יש להעבירו לקערה, להוסיף את הביצים לקערה, להוסיף את המיונז ומלח לפי טעם, למעוך הכל ולערבב היטב, תטעמו ואם יש צורך תקנו תיבול, שיהיה בתיאבון

הערות


  • ניתן לאחסן מספר ימים בקופסה במקרר

  • ניתן להוסיף / להפחית כמויות מיונז לפי רצונכם - כנ"ל כמויות מלח

  • ניתן להמיר את המיונז במיונז קל שהוא פחות משמין (אבל פחות טעים לטעמי)

  • ניתן להמיר את הבצל המקורמל בבצל ירוק למי שאוהב

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

    עקבו אחרינו באינסטגרם

    פודיק - בלוג האוכל של שחר חן

    עקבו אחרי באינסטגרם

    רוצים לקבל מתכונים שווים לפני כולם?

    לחצו על הכפתור, עקבו אחרי וקבלו מתכונים מטורפים!