סלט בוראטה סגול מקורי מעוצב לארוחת בוקר מגוונת עם סלקים אפויים בתנור, נענע, אגוזי מלך, בלסמי מצומצם, ועוד דברים טובים והכי חשוב: באגט טוב טרי וסופר טעים ככה לאכול איתו ביס מושלם! אם אתם חובבי סלטים עם בוראטה יש לי באתר עוד מתכון לסלט בוראטה ועגבניות שרי מושלם שאתם חייבים לנסות להכין בבית ובכללי יש באתר קטגוריה שלמה של מתכונים לארוחות בוקר מגוונות מיוחדות ועשירות.
מניחים 5 סלקים בתבנית עם מלח גס ואופים בתנור על 180 מעלות (לא טורבו) חום עליון תחתון כשעה וחצי שעתיים / עד שרכים ומוציאים
מקלפים את הקליפה של הסלקים חותכים לחתיכות גסות, חותכים חצי בצל סגול לרצועות, צנוניות לפרוסות
מסדרים על צלחת את הסלקים, הצנוניות הבצל הנענע ואגוזי המלך ומניחים את גבינת הבוראטה, מזלפים שמן זית רוטב בלסמי מלח פלפל ושיהיה בתיאבון
אפשר להוסיף צנוברים או לוותר על אגוזי המלך
ניתן להשתמש בסלק מוכן ואפוי ופשוט קצת לצרוב על המחבת עם מעט דבש לאקסטרה טעם