פודיק - Foodik

סביצ'ה דג סלמון אבוקדו בורגר סטייל

דרגו את המתכון: 
7 אהבו
503 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
סביצ'ה דג סלמון אבוקדו בורגר סטייל
מנות
2
קושי:
קל
זמן הכנה
5 דקות
זמן כולל
5 דקות

סביצ'ה סלמון אבוקדו בורגר סטייל - מנה ראשונה לאוהבי דגים נאים - דג סלמון, סויה עירית ועוד דברים טובים בסביצ'ה אחד מושלם טעים מקורי ומיוחד שאתם חייבים לראות ולהכין כמוהו בבית! לא מסובך, קליל להכנה ללא בישול וללא בלבולים מיותרים. עקבו אחר אופן ההכנה ויצא לכם חבל על הזמן! עקבו אחריי באינסטגרם כדי לראות את המתכונים לפני כולם ותירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים כדי לקבל התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. כמובן אם אתם חובבי דגים כנסו לקטגוריית מתכונים לדגים באתר ותכינו לכם משהו טעים.

שיטת בישול:   ללא שיטת בישול
כשרות:   פרווה
12 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • כמות ל-2 סועדים
2 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • קוצצים הכל דק ויפה ומעבירים לקערה, מוסיפים את הסויה המלח הפלפל ושמן הזית, חותכים את הסלמון לקוביות קטנות יפות ונקיות ומוסיפים לקערה ומערבבים - טועמים - מתקנים תיבול במידת הצורך.

  • מקלפים אבוקדו עגול ובשל עם קולפן או איך שנוח, מחלקים ל-2 וממלאים בסביצ׳ה, סוגרים אותו מפזרים עם מהסביצ׳ה על הצלחת ומוסיפים שומשום לבן ושחור מלמעלה, בתיאבון

הערות
  • יכול להיאכל עד יום למחרת! תיזהרו כי זה דג נא.

  • ניתן להחליף את סוג הדג לדג אחר כמו דג לבן: לוקוס / אינטיאס / מוסר ים

  • אם לא אוהבים דג נא ניתן לתת צריבה על מחבת ולהיזהר לא לייבש!

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il