מתכון לשקשוקה פרימיום 8 סוגי עגבניות - חריפה וטעימה אש! פודיק - Foodik

מתכון לשקשוקה פרימיום 8 סוגי עגבניות

שתפו
דרגו את המתכון
4
3997 צפיות
שקשוקה פרימיום 8 סוגי עגבניות
מנות: 3 מנות קושי: קל זמן הכנה: 20 דקות זמן בישול: 10 דקות זמן כולל: 30 דקות

מתכון משובח ונפלא לשקשוקה פרימיום מ-8 סוגי עגבניות! טעים טעים טעים למי שחולה על שקשוקות מדובר פה במתכון יצירתי מיוחד וטעים להפליא, כדי לצפות בעוד מתכונים לחצו כאן והירשמו כמנויים בדף היוטיוב שלנו ואל תשכחו ללחצו על הפעמון במידה ותרצו לקבל התראה לטלפון הנייד כאשר מתכון חדש עולה לערוץ. אם אתם רוצים להכין שקשוקה בסטייל אחר יש לנו באתר מתכון לשקשוקה ירוקה עם שמנת לבישול, תרד, מנגולד, קייל ועוד דברים טובים, כדאי לנסות 🙂

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/13 שלבים
  • המצרכים שלנו: 2 פלפלים חריפים ו-8 סוגי עגבניות: עגבנייה רגילה, עגבניית תמר רגילה, שרי, שרי תמר, שרי שוקולד, שרי צהוב, שרי כתום, עגבניית מגי, 5 ביצים, 8 שיני שום, עגבניות מרוסקות של חברה איטלקית איכותית.
    המצרכים שלנו: 2 פלפלים חריפים ו-8 סוגי עגבניות: עגבנייה רגילה, עגבניית תמר רגילה, שרי, שרי תמר, שרי שוקולד, שרי צהוב, שרי כתום, עגבניית מגי, 5 ביצים, 8 שיני שום, עגבניות מרוסקות של חברה איטלקית איכותית.
  • חותכים את הפלפלים החריפים ומקלפים את שיני השום
    חותכים את הפלפלים החריפים ומקלפים את שיני השום
  • מכניסים למחבת עם כמות שמן נכבדת לכ-2 דקות כדי שהחריפות תיפתח
    מכניסים למחבת עם כמות שמן נכבדת לכ-2 דקות כדי שהחריפות תיפתח
  • לאחר מכן תכניסו את העגבניות לאחר שחתכתם אותן בצורה גסה
    לאחר מכן תכניסו את העגבניות לאחר שחתכתם אותן בצורה גסה
  • טגנו את העגבניות עם הפלפל והשום מספר דקות עד שהכל יתרכך
    טגנו את העגבניות עם הפלפל והשום מספר דקות עד שהכל יתרכך
  • לאחר מכן תוסיפו כף פפריקה אדומה מתוקה / פפריקה אדומה חריפה וכפית צ'ילי גרוס
    לאחר מכן תוסיפו כף פפריקה אדומה מתוקה / פפריקה אדומה חריפה וכפית צ'ילי גרוס
  • ערבבו הכל היטב מספר דקות
    ערבבו הכל היטב מספר דקות
  • תוסיפו את העגבניות המרוסקות לתוך המחבת + כוס מים רותחים כדי לדלל את הרוטב קלות
    תוסיפו את העגבניות המרוסקות לתוך המחבת + כוס מים רותחים כדי לדלל את הרוטב קלות
  • צרו גומות ברוטב ושברו ביצה לכל גומה בצורה מסודרת
    צרו גומות ברוטב ושברו ביצה לכל גומה בצורה מסודרת
  • סגרו את המכסה למספר דקות ואחר כך פתחו ובדקו שהביצים מוכנות - מי שאוהב את הביצים רכות / נוזלות שימו לב לשים את המכסה ממש לכדקה שתיים כדי שהביצה תצא נוזלית
    סגרו את המכסה למספר דקות ואחר כך פתחו ובדקו שהביצים מוכנות - מי שאוהב את הביצים רכות / נוזלות שימו לב לשים את המכסה ממש לכדקה שתיים כדי שהביצה תצא נוזלית
  • לאחר שהשקשוקה מוכנה תוציאו אותה ותנו לה קצת להתקרר
    לאחר שהשקשוקה מוכנה תוציאו אותה ותנו לה קצת להתקרר
  • פתחו את המכסה והמשיכו לתת לשקשוקה להתקרר קלות
    פתחו את המכסה והמשיכו לתת לשקשוקה להתקרר קלות
  • פזרו עלי פטרוזיליה טריים וגבינה בולגרית, קחו בגט ושיהיה לכם בתיאבון :)
    פזרו עלי פטרוזיליה טריים וגבינה בולגרית, קחו בגט ושיהיה לכם בתיאבון :)

הערות

למי שאוהב חריף חריף שימו פפריקה אדומה חריפה ואפילו 3 פלפלים ירוקים חריפים :) ניתן להוסיף בתחילת הבישול גם בצל למי שאוהב

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

3 תגובות על : מתכון לשקשוקה פרימיום 8 סוגי עגבניות

  1. יסמין פרץ הגיב:

    חבל על הזמן תודה רבה על המתכון

  2. אביבה אהרונסון הגיב:

    הכנתי ויצא מטורף! האמת ממליצה להוסיף את הפפריקה האדומה החריפה כמו שרשמו יצא לי חריף אש וטעים ברמות!

  3. אוהד כהן הגיב:

    יצא לי ממש טוב! שווה להוסיף עוד קצת חריף … יאמי ???

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

    עקבו אחרינו באינסטגרם

    פודיק - בלוג האוכל של שחר חן

    עקבו אחרי באינסטגרם

    רוצים לקבל מתכונים שווים לפני כולם?

    לחצו על הכפתור, עקבו אחרי וקבלו מתכונים מטורפים!