מתכון לממרח פסטו ביתי טעים וקל תוך 10 דקות עבודה! פודיק - Foodik

מתכון לממרח פסטו ביתי טעים

שתפו
דרגו את המתכון
0
2118 צפיות
מתכון לממרח פסטו ביתי מהיר
מנות: 1 מנות קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 2 דקות זמן כולל: 12 דקות

רוצים להכין פסטו ביתי טעים תוך 12 דקות עבודה? עקבו אחר ההוראות ותוכלו להנות מפסטו הכי טעים בעולם! יותר מזה שקונים בסופר! עם הפסטו תוכלו לאכול כל דבר, להכין פסטה פסטו, למרוח על פיצה טובה, ואפילו סתם לאכול על קרקר כלשהו, מדובר בממרח טעים עם שיטה מיוחדת שאנו מראים בסרטון כדי שהממרח האישי שלכם לא ישחיר מלמעלה, שווה במיוחד! אם אתם אוהבים ממרחים ורטבים צפו בקטגוריית מתכוני ממרחים של אתר פודיק ואם אתם רוצים לקבל עדכון כשמתכון חדש עולה לערוץ היוטיוב של פודיק הירשמו כמנויים עכשיו ולחצו על הפעמון כדי לקבל התראה כשמתכון חדש עולה! צפו במתכון הוידאו:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/3 שלבים
  • מפריעים עלים מגבעולי הבזיליקום ומכניסים למעבד המזון.
  • מוסיפים את שאר המרכיבים: צנוברים קלויים (קולים על מחבת אש בינונית עד שמשחים - להיזהר לא לשרוף), שמן זית, פרמז'ן (אם רוצים מתכון פרווה לא להוסיף), מלח, פלפל, מיץ לימון, 2 שיני שום כתושות.
  • טוחנים הכל עד למרקם הרצוי, מעבירים לצנצנת, מכסים בניילון נצמד כדי שהפסטו לא ישחיר ושומרים במקרר מספר ימים.

הערות


  • במקום צנוברים אפשר להכניס שקדים / אגוזי מלך.

  • אם רוצים שממרח הפסטו יהיה פרווה אל תוסיפו את גבינת הפרמז'ן המגורדת.

  • הממרח יחזיק מספר ימים במקרר.

  • אם אתם רוצים להרגיש יותר את עלי הבזיליקום טחנו בפולסים ותגיעו למרקם הרצוי.

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות