פודיק - Foodik

מתכון לממרח פסטו ביתי טעים

דרגו את המתכון: 
7 אהבו
5941 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
מתכון לממרח פסטו ביתי טעים
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
2 דקות
זמן כולל
12 דקות

רוצים להכין פסטו ביתי טעים תוך 12 דקות עבודה? עקבו אחר ההוראות ותוכלו להנות מפסטו הכי טעים בעולם! יותר מזה שקונים בסופר! עם הפסטו תוכלו לאכול כל דבר, להכין פסטה פסטו, למרוח על פיצה טובה, ואפילו סתם לאכול על קרקר כלשהו, מדובר בממרח טעים עם שיטה מיוחדת שאנו מראים בסרטון כדי שהממרח האישי שלכם לא ישחיר מלמעלה, שווה במיוחד! אם אתם אוהבים ממרחים ורטבים צפו בקטגוריית מתכוני ממרחים של אתר פודיק ואם אתם רוצים לקבל עדכון כשמתכון חדש עולה לערוץ היוטיוב של פודיק הירשמו כמנויים עכשיו ולחצו על הפעמון כדי לקבל התראה כשמתכון חדש עולה! צפו במתכון הוידאו:

שיטת בישול:   מעבד מזון
כשרות:   חלבי
8 / 0 מרכיבים
מרכיבים
3 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מפריעים עלים מגבעולי הבזיליקום ומכניסים למעבד המזון.

  • מוסיפים את שאר המרכיבים: צנוברים קלויים (קולים על מחבת אש בינונית עד שמשחים - להיזהר לא לשרוף), שמן זית, פרמז'ן (אם רוצים מתכון פרווה לא להוסיף), מלח, פלפל, מיץ לימון, 2 שיני שום כתושות.

  • טוחנים הכל עד למרקם הרצוי, מעבירים לצנצנת, מכסים בניילון נצמד כדי שהפסטו לא ישחיר ושומרים במקרר מספר ימים.

הערות
  • במקום צנוברים אפשר להכניס שקדים / אגוזי מלך.

  • אם רוצים שממרח הפסטו יהיה פרווה אל תוסיפו את גבינת הפרמז'ן המגורדת.

  • הממרח יחזיק מספר ימים במקרר.

  • אם אתם רוצים להרגיש יותר את עלי הבזיליקום טחנו בפולסים ותגיעו למרקם הרצוי.

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il