פודיק - Foodik

מגולגלות ריסס נוטלה

דרגו את המתכון: 
5 אהבו
211 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
מגולגלות ריסס נוטלה
מנות
14
קושי:
בינוני
זמן הכנה
שעה
זמן בישול
30 דקות
זמן כולל
שעה ו-30 דקות

מגולגלות ריסס נוטלה עם חמאת בוטנים Resse's והשוקולד האהוב, מושלם לאלו שאוהבים את המשחק של מלוח מתוק בפה ולחובבי חמאת בוטנים במיוחד! יש באתר גם מתכון למגולגלות קינדר כמובן ועוד מתכוני נוטלה שווים שאסור לכם לפספס בחיים! התהליך של הכנת המגולגלות לא קשה בכלל ולפי השיטה שלי יצאו לכם מגולגלות יפות ושוות ולא כאלה שמתפוצצות בתנור והופכים לפחות "דוגמניות" חחח.. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור, מיקסר
כשרות:   חלבי
12 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לרולדה אחת:
  • למילוי
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • למיקסר מוסיפים את כל המצרכים ליצירת בצק פריך (הקמח החמאה מחית וניל קקאו ואבקת הסוכר) מערבבים הכל עם וו גיטרה וכשמתקבלת תערובת פירורית מוסיפים 1 ביצה וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק פריך שוקו אחיד.

  • יוצרים כדור מכסים בניילון ומקפיאים 10 דקות, מוציאים אחר כך ומרדדים דק בין 2 ניירות אפייה אך לא דק מדיי. מורידים שוליים ושומרים בצד, מדביקים את השוליים איפה שחסר בפינות, מניחים שוב נייר אפייה מרדדים שוב וחותכים עד ליצירת ריבוע מושלם. מעבירים את ריבוע הבצק לקירור של 10 דקות.

  • אחרי שקיררתם את הריבוע יהיה יותר נוח לעבוד איתו: מורחים עליו ממרח חמאת בוטנים ריסס (או של חברה אחרת שיש לכם), מוסיפים שליכטות של ממרח שוקולד נוטלה, מדביקים שורה של שוקולד חלב ומצמידים בוטנים טבעיים לא מומלחים לשקולד ומגלגלים בעדינות עד ליצירת רולדה יפה.

  • מקפיאים את הרולדה כשעה במקפיא ואח"כ מוציאים, חותכים למגולגלות עם סכין חדה ומשאירים אותן צמודות אחת לשנייה.

  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות חום עליון תחתון (לא מצב טורבו!) לכ-30 דקות ומוציאים. מחכים שיתקרר ואוכלים, אם תיגעו בזה כשזה רותח זה יתפרק ראו הוזהרתם! בתאבון פרגנו בלייק אם אהבתם ותנו תגובה טובה.

הערות
  • אפשר לשים כל שוקולד חלב שאוהבים ואם אין ממרח ריסס אפשר לשים חמאת בוטנים אחרת שאוהבים!

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il