לחם טחינה כשר לפסח עם גרעינים ללא גלוטן - פודיק - Foodik

לחם טחינה כשר לפסח עם גרעינים ללא גלוטן

שתפו
דרגו את המתכון
0
331 צפיות
מנות: 1 מנות קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 35 דקות זמן כולל: 45 דקות

אם אתם מחפשים מתכון כשר לפסח לרשותכם מתכון ללחם טחינה עם טחינה גולמית איכותית כשר לפסח ללא גלוטן עם גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת אגוזי מלך ומייפל, טעים בטירוף וקל להכנה! כל בשלן מתחיל יכול להכין את הלחם הזה בקלי קלות בבית! לרשותכם באתר מגוון מתכונים כשרים לפסח וכמובן מתכונים ללא גלוטן חיטובשאופן ההכנה שלהם לא מסובך כלל וכלל! אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש, בנתיים צפו במתכון הוידאו:

אם תרצו תוכלו למצוא באתר מתכון ללחם טחינה פשוט ללא תוספות שגם כן מאוד טעים וקל להכנה! והכי חשוב: כשר לפסח וללא גלוטן!

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/5 שלבים
  • תחילה מחממים תנור ל-180 מעלות
  • מערבבים את כל הרכיבים בקערה (ביצים, טחינה, מייפל וכו') מערבבים היטב שלא יהיו גושים.
  • מעבירים לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה, ניתן לפזר מלמעלה שומשום או שומשום שחוור או קצח, אפשר שלא לפזר כלום.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות (לאמצע התנור) לכ-30-40 דקות, תסתכלו שהלחם כמובן לא נשרף חלילה ותוציאו אח"כ לצינון.
  • לאחר שהלחם הצטנן והתקרר תוכלו לחתול לאכול ולהנות, אפשר להקפיא את הלחם :)

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות