לחם טחינה כשר לפסח עם גרעינים ללא גלוטן

שתפו
117 צפיות
מתכון ללחם טחינה כשר לפסח עם גרעינים ללא גלוטן
מנות: 1מנה קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 35 דקות זמן כולל: 45 דקות

אם אתם מחפשים מתכון כשר לפסח לרשותכם מתכון ללחם טחינה עם טחינה גולמית איכותית כשר לפסח ללא גלוטן עם גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת אגוזי מלך ומייפל, טעים בטירוף וקל להכנה! כל בשלן מתחיל יכול להכין את הלחם הזה בקלי קלות בבית! לרשותכם באתר מגוון מתכונים כשרים לפסח וכמובן מתכונים ללא גלוטן חיטובשאופן ההכנה שלהם לא מסובך כלל וכלל! אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש, בנתיים צפו במתכון הוידאו:

אם תרצו תוכלו למצוא באתר מתכון ללחם טחינה פשוט ללא תוספות שגם כן מאוד טעים וקל להכנה! והכי חשוב: כשר לפסח וללא גלוטן!

מרכיבים

0/9 רכיבים
כמות סועדים

הוראות

0/5 שלבים
  • תחילה מחממים תנור ל-180 מעלות
  • מערבבים את כל הרכיבים בקערה (ביצים, טחינה, מייפל וכו') מערבבים היטב שלא יהיו גושים.
  • מעבירים לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה, ניתן לפזר מלמעלה שומשום או שומשום שחוור או קצח, אפשר שלא לפזר כלום.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות (לאמצע התנור) לכ-30-40 דקות, תסתכלו שהלחם כמובן לא נשרף חלילה ותוציאו אח"כ לצינון.
  • לאחר שהלחם הצטנן והתקרר תוכלו לחתול לאכול ולהנות, אפשר להקפיא את הלחם :)

הערות

  • לחם הטחינה הזה כשר לפסח
  • מומלץ ורצוי להשתמש בטחינה איכותית כדוגמת "טחינה ירושלים"
  • ניתן לשחק עם הגרעינים ולהחליף את אגוזי המלך בשקדים חתוכים או בגרעינים אחרים

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה
author-sign

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *