כריך אנטריקוט מנצח עם שאט של ויסקי בבשר (לא לדאוג האלכוהול מתאדה!), משוואיה של עגבניית מגי פלפל ירוק חריף ובצל, טחינה וסחוג ירוק חריף אמאלה ואבאלה פשוט ג'בטה שביס ממנה יקח אתכם למקומות אחרים, אתם פשוט לא מבינים כמה שזה טעים וקל להכנה, אפשר להכין את זה לארוחת הצהריים או אם אתם בישיבה עם חברים ובמאנץ' לילי פשוט תכינו את זה, מנת קרניבורים מושלמת! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
קודם כל צורבים על הפלנצ'ה את העגבניה הפלפל והבצל הלבן עד שהם מתקרמלים יפה מוציאים לקערה קטנה ומוסיפים מעט שמן זית.
מכינים את הטחינה הגולמית עם לימון שום מים קרים וכפית סחוג ירוק חריף מערבבים ומגיעים למרקם הרצוי ושלא יהיה דליל מדיי! לא לשכוח להוסיף מעט מלח.
צורבים על הפלנצ'ה את המינוט אנטריקוט עם שמן זית מלח ופלפל ומוסיפים שאט של וויסקי מילק אנד האני פורט או וויסקי דבש ומקפיצים על הפלנצ'ה אל תדאגו האלכוהול יתאדה (לא תקבלו סטלה ולא ראש אל תדאגו :) ברגע שמוכן מוציאים ורצוי לא לשרוף ולא לייבש את זה - זהירות - זה מוכן דיי מהר כי זה דק!
מכינים בקערה בצל לבן חתוך עם סומק שמן זית ומעט מלח ומערבבים.
חותכים את הג'בטה ל-2 משמנים טיפה ושמים על הפלנצ'ה שתהיה קריספית, מוציאים החוצה ומרכיבים: שליכטה של הטחינה שהכנו, משוואיה עגבניה פלפל בצל שטיגנו, שמים כמות בשר יפה, פטרוזיליה טרייה עוד קצת טחינה וסוגרים, חותכים ל-2 מזלפים עוד קצת טחינה ואךךך כמה שזה טעים בתיאבון!
למי שלא אוכל חריף יכול לוותר על הפלפל הירוק החריף! תיזהרו לא לשרוף את האנטריקוט הוא מוכן דיי מהר! אין מה לדאוג לגבי הויסקי האלכוהול מתאדה וגם ילדים יכולים לאכול את זה!