פודיק - Foodik

טבעות חציל קריספיות

דרגו את המתכון: 
17 אהבו
904 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
טבעות חציל קריספיות
מנות
4
קושי:
קל
זמן הכנה
שעה
זמן בישול
10 דקות
זמן כולל
שעה ו-10 דקות

איך אתם עם חצילים? אוהבים? נכון שכולם מכינים חצילים מטוגנים לשבת ואוכלים? אז זהו שהפעם הבאתי לכם הברקה מעניינת! טבעות חציל קריספיות מטוגנות + מיני חצילים מטוגנים! ואיך עושים את זה? כמו שעושים את החצילים הרגילים אך חורצים במרכז פרוסות החציל בעזרת כוס את החציל ויוצרים טבעת, במרכז החציל משתמשים למיני חצילים מטוגנים ואז בום אתם מקבלים מתכון מהפנט וייחודי! אם אתם רוצים לשלב את זה עם שניצל אז יש לי מגוון מתכוני שניצלים מנצחים בכל מיני טעמים וגם השניצל הקלאסי כמובן עם טיפים איך לשמור עליו קריספי מקסימום! יש לי באתר גם מגוון מתכוני סלטים לשבת המלכה וכמובן כמובן עוד מגוון רחב של מתכונים מטוגנים לכל אלה שמרשים לעצמם מדי פעם לחטוא. אגב יש לי באתר גם מתכון לטבעות בצל בציפוי ביסלי בצל שאתם חייבים לנסות ובהקדם האפשרי! עקבו אחריי באינסטגרם וקבלו את המתכונים לפני כולם!

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   טיגון
כשרות:   פרווה
9 / 0 מרכיבים
מרכיבים
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • חותכים את החצילים לפרוסות בעובי של כ-2 סנטימטר, ממליחים כל אחד מ-2 הצדדים ונותנים להם לשבת כשעה עד שהם מגירים נוזלים.

  • שוטפים את החצילים במים ובעזרת מגבת או נייר סופג מייבשים אותם היטב. בעזרת כוס או צ'ייסר רחב חורצים באמצע את פרוסות החצילים כמו בסרטון ומנתקים את החלק המרכזי עד לקבלת טבעות. את החלק המרכזי שומרים בצד (זה יהיה המיני חציל מטוגן).

  • לצלחת רחבה מוסיפים את פירורי הלחם המלח והשומשום ומערבבים. בקערה נפרדת אחרת מערבבים 2 ביצים XL עם כף קטשופ, חרדל מיונז ומעט מלח היטב עד לקבלת בלילה אחידה.

  • טובלים את טבעות החציל את והמיני חצילים בבלילת הביצים היטב ואח"כ מצפים בפירורי הלחם, ניתן לחזור על הפעולה ולצפות ציפוי כפול (עשיתי את זה בחלק מטבעות החציל).

  • מטגנים בשמן עמוק וחם כ-170 מעלות לפחות ואחרי שהטבעות מזהיבות יפה מוציאים לרשת צינון! ממליחים מעט ואוכלים. בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק זה חינם ויעזור המון! שתפו אם אהבתם ותגיבו למטה. אוהב אתכם!

הערות
  • אפשר להוריד את הקליפה ומי שרוצה יכול לצפות ציפוי כפול. אפשר לוותר על השומשום ואפשר שלא. אפשר לתבל את פירורי הלחם בעשבי תיבול. תהנו

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# מתכונים פשוטים # אוכל ליום שישי # סלטים לשבת # מתכונים קלים לילדים # אוכל לשבת # ארוחת שישי # שישי בצהריים # מתכונים קלים # מאכלים מטוגנים # אוכל לאירוח # אירוח בופה # ארוחת צהריים לשישי # מנות לאירוח # אוכל ליום שבת # שבת # סלטים לאירוח # סלטים לארוחה # סלטים ליום שבת # סלטים ליום שישי # סלטים לחגים # סלטים לחול המועד # סלטים ליום העצמאות # על האש # שישי # קטשופ # מיונז # סלטים קלים להכנה # חציל # חצילים # תוספות # תוספות טעימות # רעיון לתוספת לארוחת צהריים # אוכל מטוגנים # תוספת לארוחת צהריים # תוספות לארוחות צהריים # מטוגן # אוכל מטוגן # מטוגנים # תוספות לארוחת צהריים # אוכל לשישי # ארוחה לשישי # ארוחה חגיגית לשישי # שחיתות # מתכונים זריזים # סלטים קלים # רעיונות לסלטים לשבת # תוספת למנה עיקרית # תוספות למנות עיקריות # תוספות למנה עיקרית # תוספת לארוחה # שבת בצהריים # תוספות לארוחה # אירוח בופה פרווה # קריספי # מאנץ' לילי # יאבלולו שמבלולו # שבת חתן # חצילים מטוגנים # תוספות להמבורגר # מתכונים קלים לאירוח # פירורי לחם # מתכונים ב 10 דקות # מתכונים ב 5 דקות # אוכל מושחת # חרדל # תוספות לארוחות # ירקות # תוספות אוכל לעל האש # ביצים

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il