פודיק - Foodik

חיתוכיות שוקולד מריר מתכון כשר לפסח

דרגו את המתכון: 
11 אהבו
589 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
חיתוכיות שוקולד מריר מתכון כשר לפסח
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
שעה
זמן כולל
שעה ו-10 דקות

חיתוכיות שוקולד מריר מתכון כשר לפסח - מצות, פיסטוקים, ועם עוד קצת יצירתיות תוכלו להוסיף עוד דברים שבא לכם או להחליף את הפיסטוק במשהו אחר כמו קשיו למשל - 4 מרכיבים בלבד ויש לכם אחלה מתכון כשר לפסח לילדים! חיתוכיות שוקולד מריר מצות ופיסטוקים מארבעה מרכיבים בלבד! אם אתם אוהבים עוד מתכוני חיתוכיות לחצו כאן ותגיעו לקטגוריה המתאימה, כמו כן יש באתר עוד מתכונים כשרים לפסח שווים במיוחד שתוכלו להציץ בהם! אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון כדי לקבל התראה ברגע שאני מעלה מתכון חדש וגם כמובן אשמח מאוד אם תעקבו אחריי באינסטגרם כיוון שלשם אני מעלה את כל התכנים שלי. צפו במתכון הוידאו עכשיו:

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   מקרר, בישול בסיר
כשרות:   חלבי
6 / 0 מרכיבים
מרכיבים
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • ממיסים בסיר קטן את השוקולד והחלב המרוכז (עוצמת אש בינונית נמוכה - לא לשרוף!)

  • מוסיפים את הפיסטוקים הגרוסים והמצות השבורות ומערבבים את כל התערובת היטב

  • מעבירים לתבנית 20X20 (מרופדת בנייר אפייה - חשוב - אפשר לקמצ'ץ' אותו עם מי ברז והוא יסתדר לכם בקלות בתבנית) מנערים ומיישרים

  • מוסיפים פיסטוקים גרוסים גס מלמעלה ושברי מצות ומדביקים לתערובת (לא יותר מדיי)

  • מכניסים למקפיא לכ-60 דקות עד להתייצבות או למקרר לכ-3 שעות מינימום/לילה, מוציאים וחותכים בגודל שרוצים, בתיאבון!

הערות
  • ניתן לשחק עם כמויות הפיסטוק בתערובת

  • כנ"ל לגבי המצות בתוך התערובת

  • ניתן להחליף את השוקולד המריר לשוקולד חלב

  • ניתן להחליף את הפיסטוק בקקאו

  • במקום שעה במקפיא ניתן להכניס את הקערה לכ-מינימום 3 שעות למקרר להתייצבות

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il