חיתוכיות שוקולד מריר מתכון כשר לפסח 4 מרכיבים בלבד! שחר חן - פודיק - Foodik

חיתוכיות שוקולד מריר מתכון כשר לפסח

שתפו
דרגו את המתכון
0
178 צפיות
חיתוכיות שוקולד מריר מתכון כשר לפסח
מנות: 1 מנות קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן הקפאה: 1 שעות זמן כולל: 1 שעות ו10 דקות

חיתוכיות שוקולד מריר מתכון כשר לפסח – מצות, פיסטוקים, ועם עוד קצת יצירתיות תוכלו להוסיף עוד דברים שבא לכם או להחליף את הפיסטוק במשהו אחר כמו קשיו למשל – 4 מרכיבים בלבד ויש לכם אחלה מתכון כשר לפסח לילדים! חיתוכיות שוקולד מריר מצות ופיסטוקים מארבעה מרכיבים בלבד! אם אתם אוהבים עוד מתכוני חיתוכיות לחצו כאן ותגיעו לקטגוריה המתאימה, כמו כן יש באתר עוד מתכונים כשרים לפסח שווים במיוחד שתוכלו להציץ בהם! אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון כדי לקבל התראה ברגע שאני מעלה מתכון חדש וגם כמובן אשמח מאוד אם תעקבו אחריי באינסטגרם כיוון שלשם אני מעלה את כל התכנים שלי. צפו במתכון הוידאו עכשיו:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/5 שלבים
  • ממיסים בסיר קטן את השוקולד והחלב המרוכז (עוצמת אש בינונית נמוכה - לא לשרוף!)
  • מוסיפים את הפיסטוקים הגרוסים והמצות השבורות ומערבבים את כל התערובת היטב
  • מעבירים לתבנית 20X20 (מרופדת בנייר אפייה - חשוב - אפשר לקמצ'ץ' אותו עם מי ברז והוא יסתדר לכם בקלות בתבנית) מנערים ומיישרים
  • מוסיפים פיסטוקים גרוסים גס מלמעלה ושברי מצות ומדביקים לתערובת (לא יותר מדיי)
  • מכניסים למקפיא לכ-60 דקות עד להתייצבות או למקרר לכ-3 שעות מינימום/לילה, מוציאים וחותכים בגודל שרוצים, בתיאבון!

הערות


  • ניתן לשחק עם כמויות הפיסטוק בתערובת

  • כנ"ל לגבי המצות בתוך התערובת

  • ניתן להחליף את השוקולד המריר לשוקולד חלב

  • ניתן להחליף את הפיסטוק בקקאו

  • במקום שעה במקפיא ניתן להכניס את הקערה לכ-מינימום 3 שעות למקרר להתייצבות

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

    עקבו אחרינו באינסטגרם

    פודיק - בלוג האוכל של שחר חן

    עקבו אחרי באינסטגרם

    רוצים לקבל מתכונים שווים לפני כולם?

    לחצו על הכפתור, עקבו אחרי וקבלו מתכונים מטורפים!