פודיק - Foodik

בצל מוחמץ סגול

דרגו את המתכון: 
16 אהבו
14163 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
בצל מוחמץ סגול
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
5 דקות
זמן בישול
5 דקות
זמן כולל
10 דקות

ירקות כבושים הם דבר נפלא, הם יכולים לשדרג לנו כמעט כל ארוחה או כל סנדוויץ' במיוחד כשמדובר בבצל סגול מוחמץ! לא תאמינו כמה קל להכין אותו, סה"כ להמיס את החומץ עם המים, לחתוך את הבצל דק ואת שאר ההסברים תוכלו לראות למטה, יש באתר קטגוריה שלמה של ירקות כבושים ששם תוכלו לצפות בעוד מתכונים שווים, יש גם באתר מתכון לטורשי חמוצים ישראלים צהובים שכמעט כולנו אוהבים לאכול בשווארמיות או על שולחן השבת, אם בא לכם תעקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים ראשונים! יתרה מכך תוכלו להירשם כמנויים לעמוד היוטיוב שלי ולהנות ממתכונים חדשים שעולים כמעט מדי יום! צפו במתכון הוידאו:

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   בישול בסיר
כשרות:   פרווה
4 / 0 מרכיבים
מרכיבים
4 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • ממיסים ומרתיחים את החומץ, המים והמלח ומביאים להמסת המלח

  • חותכים 2-3 בצלים סגולים לשיערות דקות ומכניסים לצנצנת זכוכית

  • ברגע שבנוזל רתח והכל נמס - יוצקים על גבי הבצלים וסוגרים את הצנצנת

  • נותנים לצנצנת לנוח מעט ומעבירים למקרר, כבר אפשר לאכול ביום שלמחרת

הערות
  • מחזיק עד כחודש ימים במקרר

1 תגובות על: בצל מוחמץ סגול
מיכל
מיכל
6 בפברואר 2024 בשעה 21:22

1 מה מלח? כף? כפית? כוס? 🙆🤗

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
6 בפברואר 2024 בשעה 23:34

תודה על ההערה מיכלוש. תוקן! 1 כף :)

הגב
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il