איך להכין מלפפונים חמוצים ביתיים ב-45 דקות - פודיק - שחר חן - Foodik

איך להכין מלפפונים חמוצים ביתיים ב-45 דקות

שתפו
דרגו את המתכון
2
3393 צפיות
מלפפונים חמוצים בבית
מנות: 4 מנות קושי: קל זמן הכנה: 5 דקות זמן בישול: 45 דקות זמן כולל: 50 דקות

איך להכין מלפפונים חמוצים בבית תוך 45 דקות בלבד! לסרטון הדרכה מלא צפו בערוץ היוטיוב שלנו ואל תשכחו להירשם כמנויים וללחוץ על הפעמון

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/11 שלבים
  • ערבבו כמות מים של כליטר וחצי-2 ליטר עם 4-5 כפות מלח (לפי טעמכם האישי) וערבבו היטב עד שהמלח יתמוסס במים והם יהיו כמעט שקופים לגמרי.
    ערבבו כמות מים של כליטר וחצי-2 ליטר עם 4-5 כפות מלח (לפי טעמכם האישי) וערבבו היטב עד שהמלח יתמוסס במים והם יהיו כמעט שקופים לגמרי.
  • את תכולת המים עם המלח ניתן להעביר לכלי אחר אנחנו בחרנו בבקבוק פלסטיק ליטר וחצי.
    את תכולת המים עם המלח ניתן להעביר לכלי אחר אנחנו בחרנו בבקבוק פלסטיק ליטר וחצי.
  • תכניסו לצנצנת ריקה את המצרכים שלנו: גבעולי השמיר, גבעול הטרגון, שיני השום, גרגירי החומוס, עלי הדפנה.
    תכניסו לצנצנת ריקה את המצרכים שלנו: גבעולי השמיר, גבעול הטרגון, שיני השום, גרגירי החומוס, עלי הדפנה.
  • לאחר מכן הכניסו את המלפפונים הקטנים עד סוף הצנצנת, שימו לב להכניס אותם בצורה כזו שיכנסו כמה שיותר.
    לאחר מכן הכניסו את המלפפונים הקטנים עד סוף הצנצנת, שימו לב להכניס אותם בצורה כזו שיכנסו כמה שיותר.
  • שפכו את החומץ הלבן לצנצנת (צריך לכסות תמיד כרבע צנצנת לא משנה מה גודלה).
    שפכו את החומץ הלבן לצנצנת (צריך לכסות תמיד כרבע צנצנת לא משנה מה גודלה).
  • זוכרים את המים עם המלח שהעברנו מקודם לבקבוק? כעת - שפכו אותם לתוך הצנצנת ושימו לב - לא למלא עד הסוף! מלאו כמעט עד הסוף.
    זוכרים את המים עם המלח שהעברנו מקודם לבקבוק? כעת - שפכו אותם לתוך הצנצנת ושימו לב - לא למלא עד הסוף! מלאו כמעט עד הסוף.
  • חממו מים בסיר והכניסו את הצנצנת (ללא מכסה!) למרכז הסיר, שימו לב שבד
    חממו מים בסיר והכניסו את הצנצנת (ללא מכסה!) למרכז הסיר, שימו לב שבד"כ רצוי שהמים יכסו כשלושתרבע צנצנת אבל גם בצורה הזו זה יכול לעבוד :) הכניסו את מכסה הצנצנת למים החמים זה יחטא אותו. בכל זמן הבישול צריך שהאש תהיה בעוצמה בינונית ומדי פעם אפשר קצת להגביר אותה.
  • כך נראים המלפפונים החמוצים תוך כדי שהם מתבשלים בתוך הצנצנת בתוך הסיר, מגניב נכון? כמובן שלא סיימנו כי לא עברו 45 דקות.
    כך נראים המלפפונים החמוצים תוך כדי שהם מתבשלים בתוך הצנצנת בתוך הסיר, מגניב נכון? כמובן שלא סיימנו כי לא עברו 45 דקות.
  • לאחר 45 דקות סגרו את הצנצנת עם הפקק ותנו לה להתקרר, תיזהרו מאוד לגעת בה כי היא רותחת.
    לאחר 45 דקות סגרו את הצנצנת עם הפקק ותנו לה להתקרר, תיזהרו מאוד לגעת בה כי היא רותחת.
  • תנו לצנצנת לנוח ולהתקרר לפני שאתם נוגעים בה או פותחים אותה, התוצאה שלכם צריכה להיות דומה / זהה לתמונה שכאן :)
    תנו לצנצנת לנוח ולהתקרר לפני שאתם נוגעים בה או פותחים אותה, התוצאה שלכם צריכה להיות דומה / זהה לתמונה שכאן :)
  • חתכו את המלפפון ושיהיה בתיאבון, זה טעים ממש ממש ממש :) אפשר להשתמש בזה כתוספת לכל דבר, זה טבעוני, זה מעולה! בהצלחה, צוות פודיק!
    חתכו את המלפפון ושיהיה בתיאבון, זה טעים ממש ממש ממש :) אפשר להשתמש בזה כתוספת לכל דבר, זה טבעוני, זה מעולה! בהצלחה, צוות פודיק!

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

    עקבו אחרינו באינסטגרם

    פודיק - בלוג האוכל של שחר חן

    עקבו אחרי באינסטגרם

    רוצים לקבל מתכונים שווים לפני כולם?

    לחצו על הכפתור, עקבו אחרי וקבלו מתכונים מטורפים!