פודיק - Foodik

איך להכין ביצה קשה וביצה רכה טיפים והסבר קצר

דרגו את המתכון: 
26 אהבו
48151 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
איך להכין ביצה קשה וביצה רכה טיפים והסבר קצר
מנות
4
קושי:
קל
זמן הכנה
5 דקות
זמן בישול
12 דקות
זמן כולל
17 דקות

איך להכין ביצה קשה מושלמת ואיך להכין ביצה רכה מושלמת, לא יודעים? כל התשובות לשאלות כאן! קצת חומץ ומלח, מי קרח 4 ביצים וקצת סבלנות ותוכלו לקבל את הביצה הקשה המושלמת עבורכם! קשה מאוד, קשה פחות, רכה יותר ורכה ממש, עקבו אחר מתכון הוידאו ה מצורף לכאן! בנתיים אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב של פודיק ותלחצו על הפעמון. לרשותכם מבחר מתכוני ביצים ומבחר מתכונים לארוחת בוקר מקורית וטעימה.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   בישול בסיר
כשרות:   פרווה
3 / 0 מרכיבים
מרכיבים
4 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • לסיר קטן מוסיפים מים וכפית מלח, כשהמים חמים להוסיף 2 כפיות חומץ ולחכות שירתחו. (אפשר לשים מכסה כדי לזרז תהליך)

  • רק לאחר שהמים רתחו שימו 4 ביצים בסיר הקטן.

  • לביצה ממש רכה מוציאים אחרי 6 דקות ושימו בקערה עם מים קרים (מי קרח רצוי-חכו שהביצה תתקרר ורק אז קלפו) לביצה רכה אך פחות מהראשונה אחרי 8 דקות ושימו בקערה עם מים קרים (מי קרח רצוי-חכו שהביצה תתקרר ורק אז קלפו) לביצה קשה עם צהוב "לא עשוי מדיי" תוציאו אחרי 10 דקות ושימו בקערה עם מים קרים (מי קרח רצוי-חכו שהביצה תתקרר ורק אז קלפו) לביצה קשה מוכנה כאשר הכל צהוב תוציאו אחרי 12 דקות ושימו בקערה עם מים קרים (מי קרח רצוי-חכו שהביצה תתקרר ורק אז קלפו)

  • לאחר שתקלפו תוכלו לראות את מידת העשייה בכל ביצה ולהבין מה המידה שאתם הכי אוהבים, רצוי לפתוח סטופר כדי לעמוד בזמנים :)

הערות
  • אל תוותרו על קערה עם מי קרח / מים קרים בה תשימו את הביצים אחרי הבישול.

  • כדאי לשים סטופר כדי לדייק בזמנים.

  • כדי לראות איך מכינים ביצה עלומה לחצו כאן ותגיעו למדריך

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il