איך להכין ביצה קשה משולמת / ביצה רכה כראוי! טיפים שימושיים - פודיק - Foodik

איך להכין ביצה קשה וביצה רכה טיפים והסבר קצר

שתפו
דרגו את המתכון
4
1392 צפיות
איך להכין ביצה קשה וביצה רכה
מנות: 4 מנות קושי: קל זמן הכנה: 5 דקות זמן בישול: 12 דקות זמן כולל: 17 דקות

איך להכין ביצה קשה מושלמת ואיך להכין ביצה רכה מושלמת, לא יודעים? כל התשובות לשאלות כאן! קצת חומץ ומלח, מי קרח 4 ביצים וקצת סבלנות ותוכלו לקבל את הביצה הקשה המושלמת עבורכם! קשה מאוד, קשה פחות, רכה יותר ורכה ממש, עקבו אחר מתכון הוידאו ה

מצורף לכאן! בנתיים אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב של פודיק ותלחצו על הפעמון. לרשותכם מבחר מתכוני ביצים ומבחר מתכונים לארוחת בוקר מקורית וטעימה.

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/4 שלבים
  • לסיר קטן מוסיפים מים וכפית מלח, כשהמים חמים להוסיף 2 כפיות חומץ ולחכות שירתחו. (אפשר לשים מכסה כדי לזרז תהליך)
  • רק לאחר שהמים רתחו שימו 4 ביצים בסיר הקטן.
  • לביצה ממש רכה מוציאים אחרי 6 דקות ושימו בקערה עם מים קרים (מי קרח רצוי-חכו שהביצה תתקרר ורק אז קלפו) לביצה רכה אך פחות מהראשונה אחרי 8 דקות ושימו בקערה עם מים קרים (מי קרח רצוי-חכו שהביצה תתקרר ורק אז קלפו) לביצה קשה עם צהוב "לא עשוי מדיי" תוציאו אחרי 10 דקות ושימו בקערה עם מים קרים (מי קרח רצוי-חכו שהביצה תתקרר ורק אז קלפו) לביצה קשה מוכנה כאשר הכל צהוב תוציאו אחרי 12 דקות ושימו בקערה עם מים קרים (מי קרח רצוי-חכו שהביצה תתקרר ורק אז קלפו)
  • לאחר שתקלפו תוכלו לראות את מידת העשייה בכל ביצה ולהבין מה המידה שאתם הכי אוהבים, רצוי לפתוח סטופר כדי לעמוד בזמנים :)

הערות


  • אל תוותרו על קערה עם מי קרח / מים קרים בה תשימו את הביצים אחרי הבישול.

  • כדאי לשים סטופר כדי לדייק בזמנים.

  • כדי לראות איך מכינים ביצה עלומה לחצו כאן ותגיעו למדריך

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

    עקבו אחרינו באינסטגרם

    פודיק - בלוג האוכל של שחר חן

    עקבו אחרי באינסטגרם

    רוצים לקבל מתכונים שווים לפני כולם?

    לחצו על הכפתור, עקבו אחרי וקבלו מתכונים מטורפים!