אייס קפה קוביות חלב קפואות קוריאני - השיטה החדשה להכנת אייס קפה טעים וממכר ברמות קשות שיבוא לכם כמו כפפה בכל שלב של היום - ובמיוחד בבוקר, לצד החביתה או לצד השקשוקה תאמינו לי שאתם תודו לי הרבה על זה. יש באתר עוד מתכונים למשקאות כאלו ואחרים. עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים.
מוסיפים חלב לתבנית של קוביות קרח ומקפיאים כ-3 שעות או לילה עד להקפאה מוחלטת.
מקציפים את נס קפה עם הסוכר ומעט המים במיקסר ידני עד לקבלת קצפת במרקם תפוח וקשיח מעט.
מוסיפים לכוס אחרת נס קפה ומים רותחים ומשאירים בצד, מחלצים את קוביות החלב הקפוא ומעבירים לכוס.
מוסיפים את קוביות החלב הקפואות לכוס, מוסיפים את הנס קפה עם המים החמים לכוס, מערבבים וסוגרים עם הקצפת הקוריאנית שהקצפנו מקודם, לרוויה!