פודיק - Foodik

אייס קפה קוביות חלב קפואות

דרגו את המתכון: 
1 אהבו
180 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
אייס קפה קוביות חלב קפואות
מנות
2
קושי:
קל
זמן הכנה
5 דקות
זמן הקפאה
3 שעות
זמן כולל
3 שעות ו-5 דקות

אייס קפה קוביות חלב קפואות קוריאני - השיטה החדשה להכנת אייס קפה טעים וממכר ברמות קשות שיבוא לכם כמו כפפה בכל שלב של היום - ובמיוחד בבוקר, לצד החביתה או לצד השקשוקה תאמינו לי שאתם תודו לי הרבה על זה. יש באתר עוד מתכונים למשקאות כאלו ואחרים. עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים.

שיטת בישול:   הקפאה, מיקסר ידני
כשרות:   חלבי
4 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • לקצף
4 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מוסיפים חלב לתבנית של קוביות קרח ומקפיאים כ-3 שעות או לילה עד להקפאה מוחלטת.

  • מקציפים את נס קפה עם הסוכר ומעט המים במיקסר ידני עד לקבלת קצפת במרקם תפוח וקשיח מעט.

  • מוסיפים לכוס אחרת נס קפה ומים רותחים ומשאירים בצד, מחלצים את קוביות החלב הקפוא ומעבירים לכוס.

  • מוסיפים את קוביות החלב הקפואות לכוס, מוסיפים את הנס קפה עם המים החמים לכוס, מערבבים וסוגרים עם הקצפת הקוריאנית שהקצפנו מקודם, לרוויה!

0 תגובות על: אייס קפה קוביות חלב קפואות
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il