פודיק - Foodik

אסאדו מפורק

אסאדו ביין אדום סילאן וערמונים

אסאדו ביין אדום סילאן וערמונים
30/3/2023 6 שעות בינוני
תבשיל אסאדו ביין אדום וסילאן עם ערמונים תפוחי אדמה גזרים והרבה בצל מקורמל! הטעם? גן עדן! המלצה שלי: לקחת בסיום הבישול את הבשר ולפורר בקערה, להוסיף מהרוטב ומהבצלים המקורמלים ולאכול עם מצה או חלה או ג'בטה או מה שתרצו, פשוט וואו!
כניסה למתכון 4892 צפיות

תבשיל אסאדו פסטה איטלקי ברוטב בולונז

תבשיל אסאדו פסטה איטלקי ברוטב בולונז
21/9/2022 4 שעות ו-20 דקות בינוני
תבשיל אסאדו פסטה איטלקי ברוטב בולונז מסורתי - דמיינו בשר אסאדו משובח שמתבשל ברוטב בולונז איטלקי כ-4 שעות ואח"כ אתם מפרקים אותו לתוך פסטה מבושלת, יוצקים מהרוטב העשיר ואוכלים את המנה המנחמת הזו. לא חלום? אסאדו מפורק ברוטב בולונז עם פסטה ארוחת צהריים מרשימה טעימה ומיוחדת!
כניסה למתכון 1814 צפיות

אסאדו בבירה ברביקיו ודבש

אסאדו בבירה ברביקיו ודבש
10/1/2023 6 שעות ו-15 דקות בינוני
אסאדו בבירה ברביקיו ודבש - בירה כהה Leffe, פטריות, בצלים וטעם אחד מתקתק מנצח! אסאדו מתפרק ונימוח שאפשר לשים בבאן או לאכול כמובן בצלחת עם הפטריות הטעימות, אפשר ורצוי למזוג על אורז לבן ואפשר להשתמש בציר אח"כ לעוד תבשילים, עם סיר ברזל יצוק של מגנוס.
כניסה למתכון 1583 צפיות

באנים עם אסאדו מפורק

באנים עם אסאדו מפורק
26/9/2023 6 שעות קשה
באנים עם אסאדו מפורק וטחינה ירוקה, מפוצצים בטעם, עם מחבת MY PAN של מגנוס שמשלבת כמה פעולות במחבת אחת: אידוי, בישול טיגון ועוד. אסאדו רך נימוח מפוצץ בטעם שאתם חייבים להכין בבית, אפשר לאכול אותו איך ועם מה שרוצים!
כניסה למתכון 775 צפיות

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il