פילה בקר בתנור עם תפוחי אדמה עם סילאן שמן שומשום ועוד דברים טובים, מתכון קל טעים ומזין שמתאים לארוחת שישי או סתם לאמצע השבוע או לארוחת צהריים מיוחדת, אם בא לכם מידת עשייה פחותה ממה שכתבתי ניתן לשים בתנור 25 דק' או אפילו 20 דק'
באנים עם אסאדו מפורק וטחינה ירוקה, מפוצצים בטעם, עם מחבת MY PAN של מגנוס שמשלבת כמה פעולות במחבת אחת: אידוי, בישול טיגון ועוד. אסאדו רך נימוח מפוצץ בטעם שאתם חייבים להכין בבית, אפשר לאכול אותו איך ועם מה שרוצים!
ביף בורגיניון צרפתי כמו במסעדות עם טעם מעט מעושן והכל בבישול איטי ארוך שיעניק לכם לבשר אקסטרה טעם ורכות משוגעת. אל תדאגו האלכוהול שביין מתאדה בבישול הארוך ככה שתצטרכו לחכות ולטעום לקראת הסוף את התבשיל המנחם החורפי המדהים הזה.
עוף בתנור בעריסה חיז'ו כמו הגזר המרוקאי פשוט לקחתי את השוקיים עוף ותיבלתי אותם בדיוק כמו בתיבול של הגזר המרוקאי והוספתי עוד כמה ירקות והכל בתבנית אחת ולתנור אתם פשוט לא מבינים כמה שזה טעים ומיוחד, עונג צרוף לחך ומושלם לשבת! תנסו!