פודיק - Foodik

קונפי עגבניות מגי בתנור

דרגו את המתכון: 
6 אהבו
3567 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
קונפי עגבניות מגי בתנור
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
25 דקות
זמן כולל
45 דקות

מתכון נפלא קליל ומפורט לקונפי עגבניות מגי בתנור, ישדרג לכם כל ארוחה או כל סנדוויץ', מתכון איטלקי טעים ומיוחד! המתכון הזה מתאים גם לעגבניות מסוגים אחרים אך עגבניות מגי הן הטעימות ביותר לדעתנו, אם אתם רוצים לדעת איך מכינים קונפי שום לחצו כאן ותהנו ממתכון פשוט וקליל! אם תרצו לקבל עדכון לטלפון הנייד כשמתכון חדש עולה לערוץ היוטיוב שלנו הירשמו כמנויים עוד היום לערוץ שלנו ביוטיוב ותהנו, צפו במתכון הוידאו עכשיו:

4 / 0 מרכיבים
מרכיבים
7 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מחממים מים בסיר עם מלח אטלנטי / רגיל ובנתיים חורצים צורת איקס בעגבניות (לא לחרוץ עמוק מדיי) ומוציאים את החלק הקשה שלהן.

  • מכניסים את העגבניות לסיר לבישול קצר עד ששמים לב שהקליפה מתחילה להתנתק מהעגבניות.

  • לאחר שהקליפה מתחילה להתנתק תוציאו את העגבניות בזהירות, חכו קצת שיתקררו וקלפו את הקליפה של כל העגבניות.

  • חתכו כל עגבנייה ל-4 ותוציאו את החלק הפנימי שלה בעזרת סכין.

  • הניחו נייר אפייה על תבנית, שמנו עם שמן זית, הניחו גבעולי טימין טריים, הניחו את העגבניות שחתכתם בצורה מסודרת.

  • חתכו שום לפרוסות והניחו על כל אחת מהעגבניות פרוסת שום, לאחר שסיימתם תוסיפו קצת מלח אטלנטי לפי טעמכם האישי וגבעולי טימין בצדדים ומעל העגבניות, הכניסו לתנור (לשלב האמצעי בתנור) שחומם מראש על 200 מעלות לכ-25-30 דקות, תבדקו שזה לא נשרף.

  • כשמוכן תוציאו סדרו בצלחת / שתכניסו לצנצנת וכסו עם שמן זית, המתכון הזה נפלא, העגבניות האלו ישדרגו לכם כל סנדוויץ' וכל ארוחה, תהנו ואל תשכחו לעקוב אחרינו ביוטיוב וללחוץ על הפעמון :)

הערות
  • ניתן לעשות את אותו המתכון עם עגבניות מסוגים אחרים

  • אם אתם לא אוהבים טימין ומעדיפים רוזמרין אתם יכולים לשים

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il