פודיק - Foodik

מתכון לביסלי גריל ביתי

דרגו את המתכון: 
20 אהבו
8128 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
מתכון לביסלי גריל ביתי
מנות
3
קושי:
קל
זמן הכנה
5 דקות
זמן בישול
20 דקות
זמן כולל
25 דקות

רוצים להכין ביסלי ביתי עם הילדים? המתכון הזה יתאים לכם כמו כפפה! בשלו פסטה, טגנו אותה ותבלנו אותה, קלי קלות, כל אחד יכול להכין בבית, הטעם טעים והקריספיות? חבל על הזמן! מציע לכם להירשם כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ולעקוב אחרי המתכונים שאני מעלה לערוץ פודיק :) כנסו לכאן לקבלת מתכונים קלים פשוטים ומהירים נוספים, בנתיים צפו במתכון הוידאו:

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   טיגון, בישול בסיר
כשרות:   פרווה
5 / 0 מרכיבים
מרכיבים
6 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מביאים מים לרתיחה, מוסיפים קצת מלח, וברגע שהמים רותחים מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן (לבשל אל דנטה עד שהפסטה כמעט ומוכנה - לא עד הסוף - נגסו בפסטה ואם תופיע נקודה לבנה והיא עדיין קצת קשה זה הזמן להוציא)

  • לאחר שהפסטה בושלה מספיק זמן תוציאו למסננת ויבשו את הפסטה.

  • בנתיים חממו שמן בקלחת או סיר קטן (שמן לטיגון עמוק), במקביל תכינו קערה עם התבלינים הכתובים למעלה: כף פפריקה מעושנת, כף גריל עוף, כף מלח ערבבו היטב והניחו בצד.

  • כהשמן מספיק חם תוסיפו מספר פסטות בודדות לטיגון (לא הרבה - כדי שלא ידבקו לכם), מדובר בטיגון קצר של הפסטה (עד שבועות הטיגון כמעט ויעלמו והפסטה תקבל את הצבע הדרוש.

  • תוציאו לייבוש על נייר סופג, לאחר שטיגנתם את כל הפסטות כהלכה - תעבירו אותן לקערה עם התבלינים ערבבו היטב ותנו לזה לעמוד קצת כדי שהטעמים יכנסו פנימה.

  • זהו תעשו לכם מבחן קראנצ'יות ושיהיה בתיאבון.

הערות
  • לא לבשל את הפסטה יתר על המידה

  • לא לטגן את הפסטה יתר על המידה

  • לא חייב מלח הימלאיה - אפשר רגיל

  • אפשר לנסות פפריקה אדומה רגילה - הטעם יהיה שונה וגם נחמד

  • אפשר לעשות את המתכון הזה עם כל סוג של פסטה ואפשר לשנות תבלון לפי מה שאתם אוהבים

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il