פודיק - Foodik

תבלין ראב

בריסקט חזה בקר במעשנה

בריסקט חזה בקר במעשנה
30/8/2020 12 שעות ו-10 דקות בינוני
אתם מגדירים את עצמכם כקרניבורים / אוהבי בשר? יש לכם מעשנה / מעשנת בשר בבית? המתכון הזה בשבילכם! בריסקט - חזה בקר במעשנה בעישון של כ-12 שעות, שווה כל רגע וכל המתנה, בשר רך כמו חמאה, מתכון טעים וסופר קליל, שימו לב להוראות ושיהיה בהצלחה!
כניסה למתכון 12497 צפיות

אסאדו בתנור עם ירקות שורש

אסאדו בתנור עם ירקות שורש
15/3/2022 4 שעות ו-5 דקות בינוני
אסאדו בתנור עם ירקות שורש עם סילאן סויה ועוד דברים טובים: שום, תפוחי אדמה, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, בטטה סגולה, בטטה, ועוד! תוך 3 וחצי-3 שעות ו-45 דקות תקבלו נתח אסאדו רך מתפרק מהעצם עסיסי ששווה לחכות בשבילו, חבל על הזמן!
כניסה למתכון 8394 צפיות

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il