פודיק - Foodik

עישון בשר במעשנת

בריסקט חזה בקר במעשנה

בריסקט חזה בקר במעשנה
30/8/2020 12 שעות ו-10 דקות בינוני
אתם מגדירים את עצמכם כקרניבורים / אוהבי בשר? יש לכם מעשנה / מעשנת בשר בבית? המתכון הזה בשבילכם! בריסקט - חזה בקר במעשנה בעישון של כ-12 שעות, שווה כל רגע וכל המתנה, בשר רך כמו חמאה, מתכון טעים וסופר קליל, שימו לב להוראות ושיהיה בהצלחה!
כניסה למתכון 12496 צפיות

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il